Portemonnee kopen? Let op deze Eigenschappen

Compact

Mannen houden van een compacte portemonnee. Makkelijk op te bergen en mee te nemen in elke (broek)zak.

Compacte portemonnee.jpg

De PlusWallet is kleiner dan een iPhone, en past daarmee prima in vrijwel elke broekzak en jaszak.

Veel Ruimte

Een portemonnee moet dan wel compact zijn, maar dat mag niet ten koste gaan van ruimte. Uit onderzoek blijkt dat mannen veel pasjes (vaak rond 10 pasjes) bij zich dragen en het prettig vinden ook wat ruimte te hebben voor kleingeld.

Compacte herenportemonnee.jpg

De PlusWallet biedt ruimte voor 10+ pasjes, briefgeld (2 vakken), afsluitbaar vak voor muntgeld en id-card of foto's in een doorzichtig vak. Genoeg ruimte om al je waardevolle zaken mee te nemen.

Veilig voor Geld en Gegevens

Een portemonnee van tegenwoordig kan niet meer zonder RFID protectie. Voorkom dat criminelen toegang krijgen tot uw (online) bankrekening met state-of-the-art RFID blocking in onze portemonnee.

Rfid portemonnee.jpg

Ook uw gegevens zijn geld waard. De dief van tegenwoordig is ook zeer geinteresseerd in uw gegevens en skimt deze ongemerkt en op afstand. Niet alleen uw bank- of creditcardgegevens, maar ook uw persoonsgegevens zijn op Internet geld waard. Ook informatie op uw elektronische sleutels en keycards zijn gewild in het criminele circuit. Met onze RFID block voorkomt u dat uw gegevens in verkeerde handen vallen.

Gemaakt voor Gebruik

Een portemonnee is de trouwe compagnon van vrijwel iedere man. Waar hij gaat, gaat zijn portemonnee. En ook vaak gebruikt: om te betalen, om te identificeren, om zaken in op te bergen, etc. Daarom is het uitermate belangrijk dat de portemonnee functioneel slim in elkaar zit. De PlusWallet is gemaakt voor gebruik: handige insteekvakken, vakken die dichtkunnen, keuzes voor drukknop, etc. Hij sluit intuitief aan op uw gebruik.

Portemonnee heren.jpg

De portemonnee wordt bewaard op diverse plekken: in broekzak voor, broekzak achter, jasje, etc. Tegenwoordig is het geen vanzelfsprekendheid meer dat de portemonnee prettig aanvoelt wanneer deze in een broekzak wordt gedragen. De PlusWallet is met zijn soepele leer gemaakt voor comfortabel gebruik - zelfs als hij even niet actief gebruikt wordt, maar gewoon "meelift" in een broekzak.

Hoge Kwaliteit

De ene leersoort is de andere leersoort niet. En de ene afwerking is de andere niet. Dat merk in je uitstraling, in duurzaamheid en in gebruik. De PlusWallet is gemaakt met de beste materialen (lees over het verschil in diverse soorten leder). De portemonnee is verder geheel handgemaakt, en dat zie je aan bijvoorbeeld de afwerking van de naden. Gemaakt voor duurzaam gebruik. De PlusWallet blijft je jaren trouw.

Kwaliteit portemonnee 2.jpg

Uit vele honderden portemonnees hebben we de PlusWallet uitgekozen als onze beste portemonnee. Niet alleen om functionaliteit, maar vooral ook om zijn hoge kwaliteit.

Design: Oog voor Detail

Het oog wil ook wat. Hoewel de portemonnee het grootste deel van de tijd veilig is opgeborgen in een jas- of broekzak, is de uitstraling van een portemonnee iets om rekening mee te houden. De PlusWallet is gemaakt van "top grain" leer, en daarmee is elke PlusWallet uniek. Het leer kent zijn eigen karakter en krijgt naar mate de tijd verstrijkt, steeds meer een uniek karakter. Dat past bij een mooie klassieke leren portemonnee.

Design portemonnee.jpg

Het kenmerk van design en kwaliteit is zichtbaar aan het subtiele logo van de PlusWallet in een hoek van de portemonnee.

Beste Koop

Niet onbelangrijk: de prijs van de portemonnee. De prijzen van vergelijkbare kwaliteitsportemonnees liggen rond de €85. De prijs van de PlusWallet is met onze aanbieding €49,95. Daarmee is deze herenportemonnee de beste koop in de huidige markt (mei 2020).

Tijdelijk ontvang je zelfs een gratis MagicWallet bij je aankoop. De voorraad is beperkt en op = op.

Portemonnee beste koop 2.jpg

Wij zijn overtuigd dat de PlusWallet bij je zal passen. We zijn er zo van overtuigd, dat we je gratis retour aanbieden: mocht je toch niet tevreden zijn, dan betalen wij je jouw retourverzendkosten terug (en de verzendkosten naar jou toe zijn sowieso ook al gratis). Waarom probeer je de PlusWallet niet gewoon eens uit?

Bestel direct je PlusWallet via onderstaande knop. We garanderen dat je er veel lol van zult beleven. En bieden je 100% tevredenheidsgarantie.

PlusWallet Actie Mei 2020

Voor de PlusWallet geldt momenteel een aanbieding voor €85 €49,95 en je ontvangt bovendien een gratis MagicWallet (t.w.v. €25) bij je bestelling (zolang voorraad strekt).

Bestel nu »
 

De PlusWallet wordt gemaakt door de specialisten in portemonnees. Middels strenge functionaliteits- en kwaliteitseisen worden betaalbare compacte portemonnees gemaakt die jarenlang meegaan. 100% kwaliteit en handgemaakt. Kies voor functioneel en kwaliteit.

Meer informatie

Contact