MagicWallet - Tijdelijk gratis bij de PlusWallet

MagicWallet

De MagicWallet is een compacte pasjeshouder, die werkt middels een indrukwekkende truuk (die het altijd goed doet op feestjes en partijen). Je legt je briefgeld (of pasje) in de MagicWallet, klapt deze om en voila... het geld zit nu vast (achter de band) in de MagicWallet. Je schuift je briefgeld en pasjes er gemakkelijk weer uit, wanneer je deze wilt gebruiken.

Je ontvangt een MagicWallet ter waarde van €25 nu tijdelijk gratis (zolang de voorraad strekt) bij de bestelling van je PlusWallet.

magic wallet magicwallet-1

magic wallet magicwallet-2

magic wallet magicwallet-3

magic wallet magicwallet-4

magic wallet magicwallet-5

magic wallet magicwallet-6

magic wallet magicwallet-7

In deze stijlvolle PU lederen MagicWallet is ruimte voor 4 pasjes aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde wordt de inhoud (briefgeld, pasjes, visitekaartjes, etc.) op elkaar gestapeld en bij elkaar gehouden middels een elastische band.

De PlusWallet is wel voorzien van RFID blocking, maar de MagicWallet niet; berg je skimgevoelige passen daarom altijd op in je meegeleverde PlusWallet.

 

De PlusWallet wordt gemaakt door de specialisten in portemonnees. Middels strenge functionaliteits- en kwaliteitseisen worden betaalbare compacte portemonnees gemaakt die jarenlang meegaan. 100% kwaliteit en handgemaakt. Kies voor functioneel en kwaliteit.

Meer informatie

Contact